(video) Larte Design propune pentru noul BMW X6 un bodykit agresiv din fibră de carbon

Studioul de tuning Larte Design din Germania, cu filiale active în SUA şi Federaţia Rusă, a pregătit un bodykit îndrăzneț pentru modelul BMW X6 în caroserie G06. Acesta este numit LARTE Performance şi combină un aspect exclusiv, potrivit cu performanțele sportive superbe ale maşinii de teren.

https://www.youtube.com/watch?v=FSEykuDPF34
https://www.youtube.com/watch?v=mJB_5PJJ2UY

Elementele din fibră de carbon sau alternativ din materiale compozite pot avea un finisaj mat sau lucios, în culoarea caroseriei sau negru lucios, la alegere. Kitul include 12 elemente, poate fi comandat online, livrat în decurs de până la 21 de zile la nivel internaţional şi poate fi montat timp de şase ore. Este certificat TUV și are o garanție de doi ani.

Suplimentar, orice elemente ale exteriorului și interiorului pot fi acoperite de un strat de bronz învechit. Tehnologia unică de aplicare a metalului real și a forței de muncă artizanale creează un efect fascinant magnific, ceea ce oferă exclusivitate mașinii.

Pachetul LARTE Performance include şi un set de jante forjate ușoare de 22 inci, disponibile într-un design exclusiv în două tonuri, combinând un negru lucios cu nuanța bronză.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/