La Toyota Centru Chișinău “Continent” au început vânzările de Proace City

Articol de: Toyota Moldova

Noua autoutilitară Toyota Proace City – capacitate, performanță și design practic

Toyota continuă să-și extindă portofoliul de vehicule utilitare ușoare în Europa cu noul Proace City, o autoutilitară compactă de înaltă performanță și atractivă. Modelul spațios și practic întărește poziția Proace ca vehicul ideal pentru orice tip de transportare.

  • Spațios și productiv

Autoutilitara marfară Proace City Van este capabilă să răspundă oricăror nevoi comerciale, oferind o varietate de spații de încărcare și configurații de scaune, precum și opțiuni de propulsie.

Două modificări ale mașinii sunt oferite în lungimea caroseriei – STANDARD (4.4 m) și LONG (4.7 m). Iar versiunea dedicată transportului de pasageri – Proace City Verso – este oferită cu cinci sau șapte locuri pentru modelul extins.

Volumul maxim de încărcătură al Proace City variază de la 3.3 m³ (versiune compactă) la 4.3 m³ (versiune lungă cu opțiunea Smart Cargo). Trebuie de remarcat faptul că acesta este unul dintre puținele vehicule din clasa sa, care pot transporta doi europaleti.

Sistemul opțional Smart Cargo oferă cea mai mare lungime de încărcare din clasa sa – 3.1 m pentru versiunea compactă și 3.44 m pentru cea lungă. Sarcina utilă maximă a Proace City este, de asemenea, impresionantă pentru clasa sa – de până la o tonă (în dependenţă de motor). În plus, mașina este capabilă să tracteze o remorcă cu o greutate de până la 1.5 tone (în dependenţă de motor), făcând-o potrivită pentru transportul unor încărcături mai mari și mai grele.

Se propun două motoare diesel de 1.5 litri, dintre care unul de 102 CP/250 Nm în combinaţie cu transmisie manuală cu cinci trepte și altul de 130 CP/300 Nm în combinaţie cu o transmisie automată cu opt trepte.

  • Design practic și universal

Autoutilitara Proace City oferă o gamă largă de configurații interioare. În special, puteți alege între două scaune față separate și un scaun pasager față cu două locuri de tip canapea. Funcția opțională Smart Cargo vă permite să măriți spațiul de încărcare cu 0.4 m³ și lungimea maximă de încărcare cu 1.3 m datorită scaunului pliant al pasagerului și al partiției de protecție cu o deschidere specială. Spătarul scaunului pasagerului central poate fi rabatat pentru o capacitate și mai mare.

Puteți depozita tot ce aveți nevoie în Proace City – salonul este echipat cu suporturi pentru pahare, containere mici, o cutie sub scaun și compartimente în ușă. Iar accesul în compartimentul de încărcare este simplificat atunci când parcați în spații înguste, datorită ușii articulate din spate.

În versiunea pentru pasageri Proace City Verso, scaunele din al doilea rând pot fi pliate într-un raport de 60:40. Versiunea cu caroserie lungă are un al treilea rând de scaune, suficient de mare pentru a găzdui confortabil pasagerii adulți. Toate scaunele pentru pasageri, inclusiv cel din partea din față, se rabatează pentru un confort maxim.

  • Siguranță și confort

Proace City are o serie de caracteristici, care oferă un mediu de condus confortabil și performanțe sporite atât pentru versiunea cargo a vehiculului, cât și pentru versiunea dedicată transportului de pasageri.

Echipamentul standard al versiunii pentru pasageri Proace City Verso include*: sistem de avertizare a coliziunii frontale cu frânare automată și recunoaștere a pietonilor (PCS) și informații despre indicatoarele rutiere (RSA), asistență la menținerea benzii (LKA), cruise-control, alături de o funcție care recomandă șoferului să facă o pauză în timpul unei șederi lungi la volan. Echiparea Comfort oferă suplimentar faza lungă automată (AHB), avertizare de trecere a benzii de circulație și un sistem mai bun de recunoaștere și informare despre indicatoarele rutiere.

Proace City Verso are, de asemenea, un ecran tactil de 8.0 inci cu MirrorLink, Apple CarPlay (inclusiv Siri) și Android Auto (inclusiv Google Assistant), alături de conectivitate Bluetooth cu conectori USB/AUX.

Siguranța și ușurința în manevrabilitate sunt garantate de o cameră cu vedere din spate, cu un unghi de 180 de grade. În plus, transmite o imagine cu ecran lat care acoperă o zonă și mai largă.

Noua autoutilitară Toyota Proace City, atât în ​​versiunea pentru marfă, cât și în cea de pasageri, este concepută pentru a satisface mai bine nevoile de afaceri ale clienților în ceea ce privește productivitatea și eficiența, asigurând în același timp confortul pasagerilor și transportul mărfii.

Preţul de start pentru modelul Proace City Van este de 19.060 de dolari, iar pentru Proace City Verso de 18.430 de dolari. Cu şapte locuri şi cu toate dotările incluse, suma poate urca până la aproximativ 30.000 de dolari, conform listei de preţuri.

* Sistemele electronice enumerate sunt auxiliare și în niciun caz nu pot înlocui șoferul, care este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță. Înainte de a începe mișcarea, șoferul trebuie să se familiarizeze cu documentația operațională și să se asigure că tehnica de control selectată este sigură.

Toyota Centru Chisinau “Continent
Mun. Chișinău, Str. Arborilor 17/1
Tel: +373 79 14 77
www.toyota.md

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/