(video) Start producţie şi livrări pentru noul Ford Bronco! Sunt disponibile din fabrică peste 200 de accesorii

Bronco a revenit în istoria Ford și este gata de aventură! După 25 de ani, a şasea generaţie a SUV-ului, disponibilă în premieră şi cu patru uşi, este lansată de astăzi în producţie în masă la fabrica de asamblare din Michigan, care a suferit o actualizare în valoare de $750 de milioane și a deschis 2.700 noi locuri de muncă.

În același timp, atât modelele cu două uși, cât și cu patru, sunt deja în drum spre reprezentanțele Ford din toată America.

Pentru a marca acest nou capitol în istoria companiei a fost transmis online astăzi, de la ora 17:00, ora Moldovei, evenimentul Bronco Celebration.

https://www.youtube.com/watch?v=ohjGYm9BqeA

Vezi şi: (foto) Un moldovean se numără printre miile de oameni care şi-au precomandat deja un nou Ford Bronco

Pasionații de aventuri în aer liber sunt mai mult decât pregătiți. Ford spune că au fost plasate peste 125.000 de comenzi pentru această maşină, iar în total peste 190.000 de rezervări s-au făcut până în prezent de către clienţi din SUA și Canada.

Fiind emblema și modelul iconic al brandului Bronco, SUV-ul este construit cu o durabilitate robustă pentru a avea încrederea în a trece peste orice tip de teren ( go over any-type of terrain – G.O.A.T.). Sunt disponibile mai multe modele diferite, proiectate pentru diferite tipuri de aventuri, preţul de start fiind de 29.995 de dolari, configuratorul fiind acum deschis complet.

În 1965, Michigan Truck Plant – acum Michigan Assembly Plant – a început producția unui SUV off-road distractiv și versatil: originalul Ford Bronco. Istoria acestuia a continuat de-a lungul a cinci generații, iar producția i s-a încheiat pe 12 iunie 1996. În tot acel interval de timp, de 31 de ani, Ford a produs peste 1.1 milioane de autovehicule.

În contextul celor spuse, Ford mai anunţă despre Modification Center – un spaţiu de 1.7 milioane de metri pătrați – aflat chiar lângă Michigan Assembly Plant. Anume acolo, după părăsirea liniei de producţie, maşinile gata pentru livrare vor fi personalizate şi dotate cu toate accesoriile alese de clienți.

Numărul acestora aprobate se ridică, inclusiv cu cele oferite de unii dealeri, la peste 200 pentru o personalizare maximă. Designul modular al lui Bronco permite fiecărui vehicul să fie la fel de unic ca al său posesor.

Vezi şi: (video) Primele GMC Hummer EV şi Ford Bronco au fost vândute la licitaţie pentru nişte sume incredibile

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/