image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Accident grav la Suruceni: Un autocamion s-a izbit violent cu o mașină; A fost nevoie de intervenția salvatorilor

Accident rutier grav în apropiere de satul Suruceni, raionul Ialoveni. Un bărbat a ajuns la spital, iar o mașină a fost avariată grav, după ce un autocamion s-a ciocnit violent cu un automobil. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de salvatori pentru a descarcera o victimă.

Apelul la Serviciul 122 a fost înregistrat astăzi, la ora 11:37. Potrivit informațiilor înregistrate, un automobil de model Citroen s-a tamponat cu un autocamion de model Kamaz, în apropierea localității Suruceni, raionul Ialoveni.

În urma impactului șoferul autoturismului de marca Citroen, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a suferit diverse traumatisme și a rămas blocat în mașina avariată.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au descarcerat victima. Bărbatul a fost evacuat din automobilul avariat de angajații IGSU, fără a suferi complicații și a fost preluat imediat de către medici la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Totodată, salvatorii au efectuat lucrările de spălare a traseului de combustibilul revărsat. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de oamenii legii.

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md
dse.mddse.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: