(video 18+) „Gata, dați-i pace”: Patru tinere au bătut-o cu pumnii și picioarele în cap și burtă pe o minoră

Patru tinere au agresat fizică o minoră în plină stradă la Buiucani. Suspectele, trei fiind minore, au bătut-o cu mâinile și picioarele, scena fiind filmată și publicată zilele trecute pe o rețea de socializare. Oamenii legii spun că poliția nu a fost solicitată în acea zi, însă după publicarea imaginilor pe internet, s-a autosesizat și a reușit să identifice fetele implicate în conflict. Totul s-a produs pe 8 iunie, în capitală.

Foto: captură de ecran

Imaginile au apărut pe o rețea pe 11 iunie. Atunci, IP Buiucani s-a autosesizat și a inițiat o anchetă în cadrul căreia au fost dispuse mai multe acțiuni de identificare a victimei cât și a suspectelor.

În urma cercetărilor, victima s-a dovedit a fi o minoră de 17 ani, care este originară dintr-o localitate din Strășeni. Aceasta a venit acasă, pe 8 iunie, bătută și nu a vrut să anunțe poliția sau să cheme o ambulanță. Precizările au fost făcute de bunica fetei pentru polițiști.

Oamenii legii au reușit să identifice și suspectele. Trei dintre ele sunt minore, cu vârstele de 15-16 ani, iar o altă suspectă este o tânără de 20 de ani.

În cadrul anchetei inițiată pe marginea acestui caz, angajații poliției în continuare întreprind toate masurile în stabilirea tuturor circumstanțelor, urmând să fie audiate tinerele implicate în acest caz și care ar fi cauza conflictului.


O situație similară a avut loc și în această iarnă. Atunci când mai multe minore au bătut o fată la Ciocana. Trei tinere au fost trimise în judecată, iar pentru alte două minore, părinții vor fi sancționați contravențional


Pub