07:43:35 25.04.2024
Stiri

Dezvăluiri tulburătoare făcute de Peter Schmeichel. Ce i-a spus Kasper soției lui Christian Eriksen: „Crezuse că a murit”

Actualitate 14.06.2021 07:30 Vizualizări2777 Autor: Ziarul National
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Peter Schmeichel. Ce i-a spus Kasper soției lui Christian Eriksen: „Crezuse că a murit”


Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist Jensen, a trecut prin momente cumplite de când mijlocașul danezilor s-a prăbușit pe gazon în meciul cu Finlanda (0-1) de la EURO 2020 și până când medicii au dat asigurări că fotbalistul care suferise un stop cardio-respirator a fost stabilizat.

Timpul a stat în loc pentru câteva zeci de minute. Sabrina a coborât din înaltul tribunei, cu ochii în lacrimi, și a ajuns până pe gazonul arenei din Copenhaga. Nu s-a putut uita către zona în care soțul său, Christian, era înconjurat de echipele medicale, și a rămas lângă banca de rezerve a danezilor.

La televizor s-au văzut secvențele apăsătoare în care căpitanul Simon Kjaer și portarul Kasper Schmeichel i-au fost alături pentru a o liniști, dar și momentul în care fiul legendarului Peter Schmeichel a sprintat către staff-ul medical pentru a afla informații despre starea fotbalistului în vârstă de 29 de ani.

Peter Schmeichel a dezvăluit azi ce a vorbit cu fiul său, după terminarea partidei din Grupa B de la Euro, scor 0-1. Nici nu mai contat înfrângerea, a primat doar faptul că Eriksen a depășit momentul în care s-a aflat între viață și moarte.

„Kasper a alergat către ea, ați văzut... Am discutat cu el astă-noapte. S-a dus către ea (n.r.: Sabrina Kvist Jensen) pentru a-i spune că soțul ei respiră, pentru că ea, de fapt, crezuse că Eriksen a murit.

Pentru a-i confirma că totul e în regulă, Kasper s-a mai dus încă o dată spre locul în care Christian era alături de echipele medicale", a povestit Peter Schmeichel, pentru Radio BBC, citat de Daily Mail.

Sabrina Kvist Jensen și fotbalistul lui Inter Milano sunt împreună din 2012. Cei doi au un fiu, Alfred, în vârstă de trei ani.

Federația Daneză de Fotbal a emis azi un comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a lui Christian Eriksen.

„Ultimele vești. În această dimineață am vorbit cu Christian Eriksen, care a transmis salutări colegilor săi. Starea sa este stabilă, dar va fi în continuare internat pentru investigații suplimentare. Echipa și staff-ul echipei naționale a primit asistență de criză și vom continua să fim acolo unul pentru celălalt după incidentul de ieri. Dorim să mulțumim tuturor pentru saluturile sincere către Christian Eriksen de la fani, jucători, familiile regale din Danemarca, și Anglia, federațiile, cluburile, etc. Îi încurajăm pe toți să trimită salutările către Federația Daneză de Fotbal, unde ne vom asigura că toate vor fi transmise lui Christian și familiei sale”, au scris danezii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md