02:40:16 25.04.2024
Stiri

„Bemol Retail” INFIRMĂ declarațiile lui Slusari: „Compania nu este scutită de TVA de mai bine de ȘASE ani și activează pe piața produselor petroliere în condiții egale cu ceilalți reprezentanți ai sectorului”

Actualitate 14.06.2021 17:43 Vizualizări1686 Autor: Ziarul National


„Bemol Retail” INFIRMĂ declarațiile lui Slusari: „Compania nu este scutită de TVA de mai bine de ȘASE ani și activează pe piața produselor petroliere în condiții egale cu ceilalți reprezentanți ai sectorului”

Compania petrolieră „BemolRetail” infirmă că ar beneficia de facilități fiscale din partea satului, așa cum a afirmat astăzi vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari.

„Stimate domnule Slusari, Compania „Bemol Retail” își exprimă respectul și stima față de Dvs. și vrea să creadă că vă pasă cu adevărat de fermierii și consumatorii din țară și declarațiile dvs. repetate despre companie nu sunt PR în ajunul viitoarelor alegeri parlamentare. Posibil vă veți întrista să aflați că opinia dvs., exprimată în public, este fundamental greșită, deoarece Bemol Retail SRL nu este scutită de TVA de mai bine de șase ani și activează pe piața produselor petroliere în condiții egale cu ceilalți reprezentanți ai sectorului. Dacă doriți, acest lucru poate fi găsit în Monitorul Oficial al R. Moldova”, se arată în replica companiei petroliere.

Totodată, compania menționează că fostul premier și ministru al Economiei, Chiril Gaburici, nu se află la conducerea „Bemol Retail”.

„Domnul Gaburici prezidează consiliul consultativ al companiei, supraveghind problemele de mediu și de energie regenerabilă și nu are în niciun caz influență sau autoritate asupra activităților companiei. Dacă sunteți cu adevărat sincer cu cetățenii R. Moldova, vă invităm la sediul nostru împreună cu personalități publice, jurnaliști, experți în domeniu, unde suntem gata să vă oferim în mod deschis orice informație de interes din surse primare. După aceea, veți decide, în calitate de cetățean decent, cum să procedați mai departe”, conchide sursa citată.

Alexandr Slusari a solicitat astăzi explicații de la Agenția Națională pentru Reglementarea în Energetică (ANRE) și Consiliul Concurenței în legătură cu presupusele facilități fiscale de care ar beneficia „Bemol Retail”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md