Coronavirus, bilanțul zilei: ZERO decese și 33 de contaminări

Ilie Gulca
14/06/2021
Foto: ipn.md

Alte 33 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, luni, după efectuarea a 2.838 de teste. În ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat niciun caz de deces. În municipiul Chișinău au fost înregistrate patru infecții după ce duminică nu a fost confirmat niciun caz.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 255.830. Din numărul total de cazuri, niciunul nu este în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 167 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 44 în stare extrem de gravă; 12 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. Alte 62 de persoane au fost vindecate. În total, 248.733 persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 694 de persoane, iar 14.766 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Ilie Gulca
14/06/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii