„Pfizer sau Johnson & Johnson cu mici și muștar”: Un centru de imunizare din România oferă, pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici „cu de toate”

Trei mici, două chifle și apă plată – acesta este bonusul pe care l-au primit persoanele care s-au vaccinat la centrul mobil instalat, vineri dimineață, în cea mai mare piață agro-alimentară din București, la Obor. Oamenii s-au așezat la rând încă de dinainte ca centrul de vaccinare să se deschidă.

Foto: Unimedia

La ora 9.00, câteva zeci de persoane se vaccinaseră deja și primiseră voucherul cu oferta de mici, chifle și apă, scrie digi24.ro

Procedura de vaccinare urmează aceiași pași ca la toate centrele de vaccinare. Oamenii completează chestionarul de triaj, se vaccinează, așteaptă câteva minute sub supraveghere medicală, pentru preîntâmpinarea unor eventuale reacții adverse.

Oamenii se pot vaccina rapid și fără programare și pot alege între serul de la Pfizer și cel de la Johnson & Johnson.

La Bucur Obor, după ce primesc adeverința de vaccinare, primesc și voucherul pe care îl pot folosi până în 15 iunie.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”, a scris primarul sectorului 2.

Hai să avem sănătate...și poftă bună”, a ,ai scris primarul sectorului 2 Radu Mihaiu  , pe Facebook.



Pub