21:05:02 24.04.2024
Stiri

Simon Kjaer, omul providențial în drama lui Christian Eriksen! Trei momente care au făcut diferența între viață și moarte!

Actualitate 13.06.2021 09:41 Vizualizări3832 Autor: Ziarul National
Simon Kjaer, omul providențial în drama lui Christian Eriksen! Trei momente care au făcut diferența între viață și moarte!


Simon Kjaer a fost omul providențial în momentele cumplite pe care le-a traversat Christian Eriksen în meciul de debut al Danemarcei la Euro 2020. Căpitanul danezilor a avut sânge rece și a reacționat ca un adevărat lider.

Campionatul European 2020 a început cu un moment cumplit. Christian Eriksen a căzut la pământ și a fost aproape de tragedie. Jucătorul danez a primit îngrijiri medicale mai mult de 10 minute.

Citeşte şi: VIDEO // Momentul în care Eriksen a căzut secerat pe teren. Acesta se PRĂBUȘEȘTE fără să fi fost lovit de cineva


Imediat după teribilul accident, soția lui Christian Eriksen a coborât pe gazon în lacrimi. A fost momentul în care în privirile spectatorilor a apărut un alt personaj al dramei.

Imediat după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren, lângă jucătorul celor de la Inter Milano a ajuns Simon Kjaer. Căpitanul Danemarcei a fost primul care a înțeles pericolul situației și a reacționat.

Fundașul danezilor a verificat, mai întâi, dacă Eriksen și-a înghițit limba și l-a întors pe o parte, astfel încât cel căzut la pământ să aibă o poziție cât mai ferită de alte pericole.

Imediat după ce Eriksen a intrat pe mâna medicilor, pe teren a ajuns soția jucătorului. Aceasta a izbucnit în lacrimi.

Simon Kjaer a dat dovadă iar de luciditate și de spirit de lider și a mers să o încurajeze și să o îmbrățișeze pe partenera de viață a colegului său. A fost al doilea moment în care danezul a dovedit o putere ieșită din comun.



Tot fundașul lui AC Milan a fost în centrul unui al treilea moment decisiv al dramei. Simon Kjaer le-a transmis colegilor să facă un cerc în jurul lui Eriksen, pentru a-l proteja pe acesta de fotografii.

Christian Eriksen a fost scos pe targă de pe stadion, iar suporterii au aplaudat în picioare momentul.

Sursa: Prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md