16:45:29 24.04.2024
Stiri

Prima reacţie a lui Eriksen, după ce a fost la un pas de moarte. Colegii din naţională, UIMIŢI de ce le-a spus. Informaţie de ultim moment

Actualitate 13.06.2021 19:39 Vizualizări3044 Autor: Ziarul National
Prima reacţie a lui Eriksen, după ce a fost la un pas de moarte. Colegii din naţională, UIMIŢI de ce le-a spus. Informaţie de ultim moment


Selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a dat asigurări că vedeta naţionalei nordice, Christian Eriksen (29 de ani), se simte mai bine şi chiar le-a zâmbit colegilor într-un apel video. Mijlocaşul prăbuşit pe gazon le-a transmis şi un mesaj emoţionant celor din naţionala Danemarcei, afectaţi de ce s-a întâmplat cu fotbalistul.

Au fost ore crunte la Copenhaga, sâmbătă. Danemarca şi lumea fotbalului au fost alături de Eriksen, care a fost transportat la spital, pentru a fi stabiliziat şi pentru investigaţii. Duminică, selecţionerul Kasper Hjulmand a oferit veşti bune despre Eriksen. Internat, danezul are o stare stabilă, a vorbit cu colegii şi cu antrenorul lotului naţional.

El a avut un mesaj sfâşietor pentru ei şi a recunoscut că abia aşteaptă să revină la antrenamente.

"I-am scris în timpul nopţii şi ştiu că au fost şi alţii care au făcut-o. Am vorbit şi în această dimineaţă (n.r. - duminică), l-am văzut pe cameră şi zâmbea. A spus <<Cum sunteţi? Cred că, la naiba, vă simţiţi mai rău decât mă simt eu. Simt că ar trebuie să ies şi să mă antrenez acum, băieţi>>.

Era îngrijorat pentru noi şi, normal, pentru familia lui. Spunea că nu-şi aminteşte prea multe, dar era mai preocupat de noi şi de cum ne simţim noi. Voia ca noi să jucăm. Christian se simte cel mai confortabil atunci când e la fotbal. A fost bine să-l vedem zâmbind. Vom face tot ce e posibil pentru a ne aduna şi pentru a juca pentru el", a anunţat selecţionerul Danemarcei, conform Bold.dk.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, un oficial al federaţiei daneze de fotbal a anunţat că naţionala nu se va retrage de la EURO 2020, deşi mai mulţi fotbalişti au fost traumatizaţi de momentul petrecut în meciul cu Finlanda.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md