Adresele unde vor staționa astăzi cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID-19

main

Autoritățile municipale au emis o notă informativă prin care au anunțat cum vor funcționa cele două centre mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul. Activitatea celor două puncte de vaccinare se va desfășura în intervalul orelor 10.00-18.00.

Astăzi troleibuzul se va afla în sectorul Ciocana la Piaţa Agro Mondial, la sensul giratoriu, iar autobuzul va staționa lângă primăria Bubuieci de pe strada Tudor Busuioc 28, unde se va afla autobuzul.

Amintim că la punctele mobile de imunizare oricine își poate administra vaccinul, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Totodată, vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.

Punctele mobile sunt dotate pentru eventuale cazuri de complicații post-vaccinare, tot aici sunt incluse zone de triaj, de vaccinari și de monitorizare.

După ce primește serul, persoana este informată despre data pentru cea de-a doua doză și primește un certificat de confirmare că i-a fost administrată prima doză.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Deocamdată, în Republica Moldova s-au imunizat împotriva noului tip de coronavirus peste 528 mii de persoane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente