image
Sursa foto: Getty Images

FOTO // Imagini șocante la Euro! Eriksen, prăbușit pe gazon, fără suflare! Medicii l-au resuscitat

În finalul primei reprize de la Danemarca - Finlanda, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren fără a fi atacat de nimeni. Medicii au intervenit imediat și l-au resuscitat.

Meciul dintre Danemarca și Finlanda va fi reluat la 21:30, a anunțat Federația Daneză de Fotbal.

Expertul televiziunii maghiare M4 pentru Euro Gyorgy Bognar a spus în direct că nu înțelege „de ce ia atât pentru ca UEFA să decidă. Singura hotărâre proastă ar fi să amâne meciul. Partida trebuie să se joace, care-i problema? Schimbă-i pe jucătorii care nu vor să continue partida. 0-0 e un rezultat bun pentru Finlanda!"

Announcerul de pe Parken tocmai le-a transmis suporterilor că „Eriksen e stabil și cooperează cu medicii". Anunțul a stârnit aplauze îndelungate.

Fanii nu au părăsit stadionul. Suporterii finlandezi îi strigă numele lui Eriksen alături de suporterii danezi.

Martin Schoots, agentul lui Eriksen, a vorbit cu NPO Radio 1: „Eriksen e conștient și poate să comunice și să respire singur". Schoots a ținut legătura cu tatăl fotbalistului.

O nouă imagine publicată de Getty Images îl arată pe Eriksen conștient, în timp ce părăsea pe targă stadionul din Copenhaga.

Cristiano Ronaldo a reacționat pe net imediat după ce a văzut scenele dramatice cu Eriksen.

Getty ImagesGetty Images

Eriksen e în stare stabilă, în spital, au anunțat medicii!

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României, susține că manifestarea lui Eriksen indică un infarct miocardic acut în cazul fotbalistului de la Inter.

Noutăţile partenerilor

comentarii: