Danemarca vs Finlanda 0-0: Meciul a fost suspendat după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon

(update) UEFA a decis suspendarea partidei! Fotbaliștii ambelor formații au plecat la vestiare. Eriksen a fost scos de pe teren pe targă, dar au ascuns trupul fotbalistului cu două mari  pânze de culoare albă, însoțit de colegii de echipă.

Foto: gsp.ro

În minutul 43, în timp ce mingea se îndrepta spre Christian Eriksen, aflat undeva aproape de linia de aut, fotbalistul lui Inter s-a prăbușit inert pe gazon. Imediat, colegii lui au reacționat și au chemat disperați staff-ul medical, scrie digisport.ro.

Un adversar finlandez și-a pus mâinile în cap când l-a văzut întins pe gazon. Lui Eriksen i s-au acordat imediat îngrijiri medicale direct pe gazon. S-a adus foarte rapid și un defibrilator. După 18 minute, timp în care toată lumea era șocată, Eriksen a fost scos cu o targă și dus direct la vestiare, după care, cel mai probabil la spital.

Căpitanul Kjaer și portarul Schmeichel au încercat să o liniștească imediat pe soția jucătorului care venise la marginea terenului.

Arbitrul de centru, Anthony Taylor, a trimis echipele la cabine, meciul este deocamdată suspendat. Jucătorul a fost transportat pe targă în afara terenului.

Christian Eriksen, vedeta danezilor, a căzut inert pe gazon și a avut nevoie imediat de ingrijiri medicale. Fotbaliștii au început să plângă iar doctorii au intervenit imediat.

Jucătorii au făcut imediat un zid în fața decarului de la Inter Milano. S-a intervenit și cu defibrilatorul.

Publicul prezent la meci, dar și fotbaliștii au rămas înmărmuriți. În acest moment, jucătorului i se acordă îngrijiri medicale direct pe gazon.


Pub