Christian Eriksen și-a revenit și a fost dus la spital, după ce s-a prăbușit pe teren. Meciul Danemarca - Finlanda va fi reluat

UEFA a transmis că meciul Danemarca - Finlanda va fi reluat de la ora 21:30, ora României, ultimele patru minute din prima repriză urmând să fie jucate înainte de pauză.

Foto: digi24.ro

„La cererea jucătorilor ambelor echipe, UEFA a fost de acord să reînceapă meciul dintre Danemarca și Finlanda în această seară, de la ora 21:30. Ultimele patru minute din prima repriză vor fi jucate, după care va fi o pauză de cinci minute urmată de a doua repriză”, arată comunicatul UEFA, transmis pe Twitter.


ACTUALIZARE: Federația daneză de fotbal a transmis, pe Twitter, că Christian Eriksen este treaz și a fost dus pentru îngrijiri la spital, în Copenhaga. Starea sa este stabilă. Acesta a fost scos pe targă de pe teren, după ce s-a prăbușit în timpul meciului cu Finlanda, la Campionatul European de Fotbal EURO 2020.

Christian Eriksen, considerat cel mai bun jucător de fotbal al Danemarcei, s-a prăbușit, sâmbătă, pe gazon în timpul meciului cu Finlanda și a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, potrivit AFP. Personalul medical a făcut eforturi să-l resusciteze iar medicii au folosit defibrilatorul, în timp ce coechipierii îl urmăreau cu îngrijorare.


Pub