22:49:30 23.04.2024
Stiri

DOC // Partidul lui Dodon se DEZINTEGREAZĂ. Mai mulți membri au decis să PĂRĂSEASCĂ partidul, după ce liderul socialiștilor i-a băgat în listă pe Voronin și pe comuniștii săi

Actualitate 12.06.2021 21:50 Vizualizări8428 Autor: Ziarul National
DOC // Partidul lui Dodon se DEZINTEGREAZĂ. Mai mulți membri au decis să PĂRĂSEASCĂ partidul, după ce liderul socialiștilor i-a băgat în listă pe Voronin și pe comuniștii săi


Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) a fost părăsit de mai mulți mulți membri ai organizației teritoriale Ialoveni. Ultima picătură care i-a nemulțumit pe socialiștii din Ialoveni a fost faptul că Dodon a dat mâna cu Vladimir Voronin, cel care a jignit în ultimul hal membrii PSRM ani la rând.

Cei 18 membri ai organizației teritoariale Ialoveni și-au anunțat plecarea printr-o declarație. Documentul a fost făcut public astăzi de către Vasile Decusar, consilier local din partea socialiștilor la Primăria din Văsieni, Ialoveni.

„Regretăm profund și exprimăm dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PSRM. Nu toleram și nu împărtășim ultimele deciziile luate. Coaliția cu partidul oligarhului Șor, crearea blocului electoral cu cel care ne umilea prin declarații aberante și jignitoare. Nu suntem de acord cu acțiunile diversioniste din partea Guvernului Chicu susținut de majoritatea PSRM – ȘOR. O bună parte de legi votate au venit cu un singur scop - de a destruge economia țării și dea crea noi scheme criminale. Am avut toată încrederea în PSRM, pentru ca fiind la guvernare și în opoziție am fost o echipă unită, care a muncit în interesul țării și poporului. La acest moment PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană”, se arată în declarația socialiștilor din Ialoveni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md