/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CEC a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru ultimii 5 potențiali concurenți electorali pentru anticipatele din 11 iulie

missing
12 iunie 2021, ora 17:33

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru ultimii 5 potențiali concurenți electorali. Aceștia au depus documentele de înregistrare ieri, 11 iunie curent.

Astfel, ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot este următoarea:

20. Partidul Politic „PARTIDUL SCHIMBĂRII”;

21. PARTIDUL POLITIC NOUA OPȚIUNE ISTORICĂ;

22. Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii;

23. Stegărescu Ion (candidat independent);

24. Valico Veaceaslav (candidat independent).

În conformitate cu prevederile legislației electorale, Comisia va examina dosarele depuse și va decide asupra înregistrării sau neînregistrării candidaților desemnați, în decursul a cel mult 7 zile de la data primirii actelor.

CEC amintește că ieri, 11 iunie, s-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea în calitate de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru scrutinul din 11 iulie 2021 au fost înregistrați 17 concurenți electorali, iar alte 7 dosare se află în proces de examinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram