image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un tânăr de 22 de ani din Capitală reținut de polițiști cu droguri asupra sa

Un tânăr de 22 de ani originar din capitală a fost reținut de oamenii legii și riscă pedeapsă grea pentru comercializarea drogurilor. Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a unui tânăr. Acesta urma să plaseze substanțe interzise în ascunzișuri, care ulterior urmau să fie ridicate de către consumatorii de droguri.

La întrebările adresate de către polițiști dacă deține asupra sa careva obiecte sau substanțe interzise, acesta a comunicat că are în posesie substanțe narcotice. Anterior tânărul a fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

A fost escortat la Inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a predat un cântar, un pachet de tip zip-lock în care se aflau 22 de pachețele ambalate artizanal cu bandă adezivă de culoare galbenă combinată cu verde, un pachețel de tip zip-lock cu o substanță solidă de culoare albă sub formă de praf și cristale.

De asemenea, un obiect sferic din polietilenă ambalat cu bandă adezivă în interiorul căruia se aflau 25 de pachețele ambalate artizanal cu bandă adezivă de culoare neagră”, menționează oamenii legii.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de circa 20 000 de lei. Toate probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: