Reparatorul străzii Albișoara a mai primit o notă de plată: Zona, din nou reabilitată după lucrări necalitative

Strada Albișoara a intrat din nou în reparație, după ce acum jumătate de an a fost dată în exploatare. Primarul capitalei dă asigurări că municipalitatea nu suportă cheltuieli pentru lucrările efectuate. Acestea sunt executate din banii antreprenorului, spune Ion Ceban.

Foto: fb/IonCeban

„În respectarea obligațiunilor contractului, antreprenorul a demarat lucrările de remediere a neconformităților depistate. La acest subiect au fost mai multe ședințe cu antreprenorul și reprezentanții ASD, dar și responsabilii primăriei. Inițial a fost preconizată remedierea prin frezare și așternerea asfaltului nou pe aproximativ 3000 м², după mai multe analize s-a decis că antreprenorul va freza asfalt mai mult decât a fost preconizat în urma constatării de către comisia de recepție”, a scris Ceban într-o postare pe facebook.

În aceste zile, se frezează ultimul segment identificat, în apropierea străzii Petru Rareș, iar dacă condițiile climaterice vor fi favorabile, a fost planificată și asfaltarea întregii porțiuni frezate. În același timp, se remediază neconformitățile la toate accesele pe tronsonul străzilor Zaikin - Peru Rareș.

Edilul mai menționează că după așternerea asfaltului proaspăt, în următoarele săptămâni se planifică aplicarea marcajului rutier.

Borduri deteriorate, marcaj rutier șters și fântâni de vizitare tasate sunt câteva dintre neconformitățile depistate pe strada Albișoara, recent reparată. Edilul capitalei, Ion Ceban, anunța la sfârșitul lunii martie că pagubele vor fi acoperite din contul antreprenorului care a executat lucrările.

Strada Albișoara a intrat în reparație în vara anului trecut și a fost dată în exploatare la sfârșitul anului trecut.


Pub