Cum va avea loc Euro 2020 pentru suporterii care vor să fie prezenți la meci

Mii de bilete procurate de fanii fotbalului în 2019 au fost fie anulate, fie rambursate, ca urmare a restricțiilor impuse de starea pandemică. Suporterii norocoși chiar dacă au reușit să-și păstreze biletele, tot va trebui să se adapteze noilor reguli, care diferă în funcție de oraș, transmite BBC.

Foto: BBC

Neschimbat rămâne purtatul măștilor la fiecare joc, cu excepția cazului în care au un certificat de la medic. Vor fi amplasate stații de dezinfectare pe stadioane, iar fanii sunt rugați să rămână pe locurile lor cât mai mult posibil și să evite contactul cu alți fani.

Glasgow, München și Baku nu au confirmat încă necesitatea testării pentru a intra pe stadion - deși acest lucru s-ar putea schimba încă. În Londra, București, Budapesta, Copenhaga și Roma, dovada vaccinării sau un test negativ vor fi suficiente.

Fanii au nevoie de un test negativ pentru a intra la jocurile din Amsterdam și Sevilla. În Sankt Petersburg organizatorii intenționează să facă doar verificări ale temperaturii.

Cea de-a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal, UEFA Euro 2020, trebuia să se defășoare inițial în 12 orașe ale Europei între 12 iunie și 12 iulie 2020, dar a fost amânată pentru perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19.


Pub