Omul de afaceri Sergiu Postica nu se regăsește în lista Partidului Schimbării. Ce spune acesta

Omul de afaceri din domeniul Horeca, Sergiu Postica, nu se regăsește pe lista candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, din partea Partidului Schimbării, înregistrat în cursa pentru anticipate. Informația a fost confirmată de Sergiu Tofilat. Solicitat de UNIMEDIA, Sergiu Postica a confirmat și a explicat care este motivul.

Foto: Simbol

„Cauza constă în dosarele penale care mi-au fost intentate în grabă acum, în decurs de o lună. Deja dosarul e dat în judecată și nu am vrut să pun echipa în oarecare presiune cumva, ca să manipuleze pe seama la asta. Astfel, am hotărât să stau în afara listei. Oricum rămân membru, sunt cu ei alături, particip la alte acțiuni pe care le facem”, a declarat Sergiu Postica pentru UNIMEDIA.

Sergiu Postica este fondatorul și administratorul unui restaurant cu renume din suburbiile municipiului Chișinău. 

Astăzi Partidul Schimbării a depus la Comisia Electorală Centrală actele necesare în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate.

Până în prezent, CEC a înregistrat 17 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate, iar alte șapte dosare se află în proces de examinare.

Pe 11 iulie 2021, a fost termenul limită pentru depunerea actelor.


Pub