Rezultatele selecției pentru bursele universității din Geneva, oferite în cadrul programului de schimb academic 2021/2022

USM

Departamentul de Relații Internaționale al Universității din Geneva (Elveția) a anunțat rezultatele selecției pentru bursele UniGe, oferite în cadrul programului de schimb academic universitar 2021/2022.

Instituția parteneră a selectat, pentru mobilitatea academică din anul viitor, următoarele candidaturi:
# Eleonora MIHĂILĂ, doctorat, Facultatea de Litere, Școala doctorală Studii de lingvistică romano-germanică și literatură universală comparată, profilul științific- Științe ale limbajului, Specialitatea- Semiotică; semantică; pragmatică. Doctoranda a fost acceptată în mobilitate de către Departamentul de Lingvistică al Facultății de Litere a Universității din Geneva și de către Global Studies Institute al UniGe;
# Tatiana PLATON, studentă la Departamentul de Traducere, Interpretare și Lingvistică Aplicată al Facultății de Litere, acceptată în mobilitate de către Facultatea de Traducere și Interpretare (FTI) a Universității din Geneva.

După cum menționează partea elvețiană, criteriile de selecție au fost: compatibilitatea la nivel curricular, calitatea dosarului și în special rezultatele academice remarcabile, transmite usm.md.

În acest an, Universitatea de Stat din Moldova este reprezentată la Universitatea din Geneva de către doctoranda Marina ZARIJA de la Facultatea de Drept, Școala doctorală Științe Juridice, profilul științific- drept privat, Specialitatea- drept procesual civil și de către studenta Valeria BEJAN de la Departamentul de Traducere, Interpretare și Lingvistică Aplicată al Facultății de Litere.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente