/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Lanțul de restaurante McDonald’s Moldova continuă investițiile în dezvoltarea rețelei

11 iunie 2021, ora 19:45

Lanțul de restaurante McDonald’s Moldova continuă investițiile în dezvoltarea rețelei. Cu sprijinul autorităților locale, deschiderea este preconizata pentru anul 2022. Noul restaurant tip Drive-Thru va fi primul restaurant McDonald’s la Buiucani a cărui investiție este estimată la peste 2.5 milioane de Euro. Construirea acestui restaurant va fi efectuata cu respectarea celor mai înalte tehnologii în construcție și siguranță, iar designul este executat de către cele mai renumite studiouri europene de design. Acest restaurant va integra cele mai noi tehnologii McDonald’s și va crea peste 120 de locuri de muncă noi.

Restaurantul de pe strada Alba Iulia va avea circa 160 de locuri în interior și peste 80 de locuri la terasa, unde oaspeții se vor putea bucura de delicioasele produse McDonald’s.

Cu un design modern, noul restaurant aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume.Dotat cu kiosk-uri de comandă care le permit oaspeților să își personalizeze produsele rapid și ușor, să achite contactless cu cardul bancar. Fiecare produs este pregătit după ce oaspetele face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

Oaspeții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Compania McDonald’s este bine cunoscută în Republica Moldova fiind una dintre primele mărci de renume mondial care a întrat pe piața Republicii Moldova. Primul restaurant a fost deschis cu sprijinul ambasadei SUA în aprilie 1998, iar ulterior am completat formula succesului cu încă patru restaurante, reușind astfel a deservi anual mai mult de 5 milioane de oaspeți.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram