image
Sursa foto: instagram.com/nicuseaaa

O cunoscută bloggeriță din Chișinău a murit după ce s-a aruncat de la etajul 14; Ce a spus în bilețelul de adio

O tânără de 24 de ani, cunoscută bloggeriță din Chișinău, a decedat noaptea trecută. Tânăra s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia, la etajul 9, lăsând un bilețel de adio.

Poliția a fost alertată la ora 22:30, precum că o tânără s-a aruncat în gol de la ultimul etaj al unui bloc de locuit de pe strada Gheorghe Asachi, centrul capitalei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat trupul neînsuflețit în curtea blocului. iar medicul legist a constatat decesul și că urme de violență, în afara celor specifice căderii de la înălțime, nu există pe corpul victimei.

Ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, a precizat pentru Jurnal.md că tânăra locuia împreună cu partenerul său, dar în momentul tragediei era singură acasă.

instagram.com/nicuseaaainstagram.com/nicuseaaa

Vecinii spun că nu au auzit certuri din apartamentul în care locuia cuplul.

Tânăra a lăsat și un bilet de adio, în care își cere iertare de la cei apropiați, iar înainte de a se arunca în gol, a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fundal negru, însoțită de mesajul: „Sfârșit”.

instagram.com/nicuseaaainstagram.com/nicuseaaa

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest.

instagram.com/nicuseaaainstagram.com/nicuseaaa

Noutăţile partenerilor

comentarii: