image
Sursa foto: Getty Images

Antoine Griezmann, gest superb pentru un tânăr suporter al Franței! Ce i-a dăruit atacantul

Prima reprezentativă a Franței a învins Bulgaria, cu scorul de 3-0, într-un meci de antrenament, înaintea debutului Campionatului European.

La finalul partidei, Antoine Griezmann a făcut un gest superb pentru un tânăr suporter francez care a urmărit partida alături de părinții săi.

La sfârșitul partidei amicale dintre Franța și Bulgaria, scor 3-0, Antoine Griezmann i-a dăruit perechea sa de ghete unui copil care a venit să îl întâlnească.

Antoine Griezmann a avut o performanță de excepție în amicalul cu Bulgaria. Atacantul Barcelonei a deschis scorul, cu un gol absolut superb, din foarfecă, în minutul 29. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-0, în favoarea francezilor, după ce Olivier Giroud a mai înscris de două ori, în minutul 83 și în minutul 90.

Griezmann formează, alături de Kylian Mbappe și Karim Benzema, una dintre cele mai puternice ofensive ale echipelor ce vor lua parte la Campionatul European. Cu toate acestea, prezența lui Benzema la turneul final este pusă la îndoială, după ce atacantul celor de la Real Madrid a suferit o accidentare în timpul meciului cu Bulgaria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: