(video) „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc”: Un șofer beat a intrat cu viteză într-o mașină

Un șofer beat a provocat un accident grav la Sîngerei. Oamenii legii l-au somat să oprească, întrucât se deplasa cu 113 km/h, însă bărbatul nu s-a conformat și a intrat cu mașina într-un alt automobil care era parcat pe marginea carosabilului.  „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc mașina”, a spus acesta.

Foto: INSP
Potrivit poliției, acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale și a accelerat. Ulterior, pe strada Independenței din orașul Sîngerei șoferul a intrat cu viteză într-o mașină Toyota Carolla, care era parcată pe marginea carosabilului. 

La volan se afla un bărbat de 60 de ani, care s-a dovedit a fi locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi. Supus testului de alcoolemie, rezultatul a indicat 0,93 mg/l.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sîngerei pentru îngrijiri medicală.

La moment, este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.




Pub