(video) Curtea de Apel va continua mâine să examineze dosarul cu privire la numărul secțiilor de vot în străinătate

Magistrații s-au convocat în ședință. Contestații au înaintat mai multe formațiuni politice, nemulțumite de decizia Comisiei Electorale Centrale, potrivit căreia în diasporă vor fi deschise la parlamentarele anticipate 146 de secții de votare.

Foto:

19:03) Ședința se declară închisă. Mâine începând cu ora 09:00, magistrații vor continua să examineze cererea de recuzare a completului de judecători din motiv că astăzi nu era cvorum care să examineze subiectul respectiv.

(18:52) Avocații au cerut recuzarea întregului complet de judecători, care examinează demersurile concurenților electorali împotriva Comisiei Electorale Centrale.

(18:50) Judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea cu privire la emiterea avizului consultativ al plenului Curții Supreme de Justiție.

(18:30) Continuă ședința de la Curtea de Apel Chișinău! Judecătorii urmează să se expună pe marginea sesizărilor depuse de către mai multe partide cu privire la Hotărârea CEC care indică nr. de secții de votare deschise peste hotare.


(17:00) Mulțimea din fața instanței de judecată continuă să protesteze și să ceară mai multe secții de vot pentru diasporă.

(15:30) Curtea de Apel a purces la examinarea cauzei în fond.

(14:00) Pe motiv că unii dintre contestatari, Alianța pentru Unirea Românilor, lipsește de la ședință, magistrații au decis să ia o pauză de o oră, până aceștia se vor prezenta la ședință.

(13:30) Curtea de Apel a decis să comaseze mai multe contestații depuse pe același subiect și a început examinarea fondului cauzei.

Urmărește live tot ce se întâmplă la Curtea de Apel:


Pub