13:00:42 25.04.2024
Stiri

Un fruntaș al Partidului Schimbării condus de Gligor s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PAS: „Dacă ați fi procedat în felul acesta, atunci puteați să luați 60% la alegerile parlamentare anticipate…”

Actualitate 10.06.2021 15:59 Vizualizări2750 Autor: Ziarul National
Un fruntaș al Partidului Schimbării condus de Gligor s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PAS: „Dacă ați fi procedat în felul acesta, atunci puteați să luați 60% la alegerile parlamentare anticipate…”


Vicepreședintele Partidului Schimbării, omul de afaceri Sergiu Postică, consideră că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar avea o abordare egoistă în perspectiva alegerilor parlamentare anticipate, iar din acest motiv se poate pomeni cu peste 40 de mandate de deputat, dar în opoziție față de socialiști și comuniști.

„Dacă pe data de 12 iulie, după alegeri, noi o să ne trezim cu 40 și ceva de mandate proeuropene, așa cum visează unii, dar vom avea o coaliție de stânga, atunci toată vina va fi a PAS-ului. Declar cu toată responsabilitatea că toată vina aparține PAS-ului. Dodon a încercat coagularea forțelor de stânga. L-a luat pe Voronin, care a fost scuturat de praf… Dar în partea asta nu se înțelege acest lucru, se merge pe ideea că oamenii sunt atât de înțelepți că nu vor da aiurea votul - că va fi un vot util, iar oamenii vor vota numai PAS. Așa și vor face mulți dintre alegători”, a recunoscut Postică.

Acesta a subliniat că cei de la PAS puteau măcar să meargă împreună cu Platforma „DA”.

„Măcar puteau să meargă cu partenerii lor de la Platforma „DA”… Dar ei așteaptă ca aceștia să nu intre în Parlament. Sunt acolo Slusari, alți oameni foarte buni. Eu față de Năstase am ce am, dar acolo sunt și oameni buni. De ce nu s-a mers pe o listă deschisă? Dacă pentru voi este important vectorul de dezvoltare, dacă într-adevăr sunteți proeuropeni și pro-Moldova, atunci de ce nu le-ați oferit 5-8 locuri celor de la Platforma „DA”? Puteați să-i plasați de la locul 40 în listă… Dacă ați fi procedat în felul acesta, atunci puteți să luați 60% la alegerile parlamentare anticipate.

Nu puteați să puneți în listă și unioniștii, alde Octavian Țîcu? Până la urmă, de la noi (Partidul Schimbării n.r.), puteați să-i luați pe Sergiu Tofilat și pe Ștefan Gligor. Nu puteau oamenii aceștia să se regăsească pe o listă deschisă la voi? Eu am fost de atâtea ori criticat că vreau la treucă, că vreau să fur… Nu mă interesează asta, eu am o bucată de pâine, am munca mea. Ceea ce-mi doresc eu e dezvoltare la nivel de stat”, a conchis Postică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md