(video) Vrei să depui actele la Business și Administrare? Urmărește live evenimentul nostru de orientare în carieră despre acest domeniu

df

Vrei să-ți continui studiile la o universitate din Moldova, dar te pierzi prin informațiile oferite de site-urile oficiale ale universităților și nu știi la ce să te aștepți? Nu ai idee ce cursuri vei studia, unde vei putea face stagiul de practică, unde te vei putea angaja după absolvire și ai multe alte întrebări fără răspuns? Echipa #diez vine și în acest an cu 10 evenimente online la care vor participa câte trei invitați – un profesor, un specialist și un student – care îți vor răspunde la întrebările care te frământă despre o anumită specialitate. De asemenea, vom avea și cinci evenimente speciale cu câte un invitat care are un job interesant pe piața din Moldova, așa încât să te informăm și să te ajutăm să iei o decizie în privința studiilor tale universitare. Urmărește mai jos evenimentul LIVE. 

În acest an, de asemenea vom continua evenimentele noastre online, așa încât să rămânem cu toții în zona de siguranță. De aceea, te așteptăm să te alături evenimentului pe pagina noastră de Facebook (#diez partea română și cea rusă) sau pe paginile de Facebook MAIB și Educație Online joi, 10 iunie, începând cu ora 17.00.

Cel de-al șaptelea eveniment din această campanie îl dedicăm specialității de Business și Administrare. În calitate de invitați îi vom avea pe profesioniștii ce urmează.

# Irina Todos – conferențiară universitară la Catedra de Științe Economice, Facultatea de Economie, Inginerie și Științe Aplicate la Universitatea de Stat „B.P Hasdeu” din Cahul.

# Petru Dubrovin – parte a echipei MAIB de aproape 13 ani, în prezent, șef al Serviciului Achiziții. Anterior, a ocupat funcții ca brand manager, specialist principal achiziții, key account manager și agent de vânzări în diverse companii naționale. Petru este licențiat în economie la specialitatea „Achiziții”, facultate absolvită la Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova. La Academia de Studii Economice din Moldova, a obținut masterul în Business și Administrare.

# Cristina Vîzîi – studentă în anul I, la Business și Administrare din cadrul UTM. Este pasionată de blogging și este interesată de domeniul businessului pentru că visează să devină o business lady de succes.

Te așteptăm să te alături evenimentelor noastre online și să pregătești toate întrebările la care nu ai un răspuns. Le vei putea adresa direct în comentariile de la live, dar și într-un formular separat dacă dorești să o faci anonim.

Poți urmări evenimentul pe Facebook!

Dacă ești absolvent(ă) de liceu și vrei să studiezi la Business și Administrare în Republica Moldova, îți sugerăm să lecturezi acest articol în care vei afla ce posibilități de studii ai la noi în țară și care este procesul de admitere.

Proiectul „Dacă rămân acasă, merg la…” este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank și Educație Online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente