(video) Lamborghini şi LEGO au făcut un Sián de mărimile maşinii reale! Iată câte piese s-au folosit

După ce au făcut un Sián FKP 37 din practic 3.700 de piese, Lamborghini şi LEGO Technic au colaborat din nou pentru un proiect mai impresionant! Au făcut un Sián FKP 37 din piese LEGO de dimensiunile unei maşini reale! În total s-au folosit peste 400.000 de piese!

https://www.youtube.com/watch?v=19kHtsj06Yw

Modelul din imagini îl reproduce la o scară mult mai mare pe cel din cutia pe care o poate cumpăra oricine. Folosind 154 de tipuri diferite de elemente LEGO, inclusiv 20 modelate special pentru acest proiect, modelul cu o greutate de 2.200 kg întruchipează designul inconfundabil al lui Lamborghini Sián până la cele mai minutioase detalii, oglindind perfect dimensiunile mașinii până la milimetru.

Colaborarea dintre designerii, inginerii și tehnicienii celor două companii a văzut formată o echipă de 15 persoane, care s-au implicat în total în 8.660 de ore de muncă de dezvoltare și construcție minuțioasă (5.370 şi 3.290 de ore respectiv). Șasiul perfect din punct de vedere al proporțiilor este identic cu al Sián-ului din viața reală, modelul având o lungime de 4.980 mm, o lățime de 2.101 mm și o înălţime de 1.133 mm.

Panourile caroseriei sunt compuse dintr-o țesătură complicată de elemente LEGO Technic hexagonale interconectate, aducând un omagiu formei cu șase laturi care este parte integrantă a limbajului de design al Lamborghini.

Denumirea maşinii, care înseamnă “flash” sau “fulger” în dialectul Bolognese, este onorată de experții LEGO Group care s-au asigurat că luminile modelului, construite în întregime din elemente Technic și fulgerul elegant care clipește de-a lungul corpului, reflectă modul în care farurile epsilon ale adevăratului Sián și stopurile hexagonale se aprind şi se sting.

Iar în interiorul cabinei, detaliul continuă cu un volan construit din blocuri LEGO, cu emblema Lamborghini și drapelul italian, comenzi LEGO construite ale tabloului de bord și scaune de curse.

Acesta este primul model la scară largă din LEGO Group care are un strat de culoare UV cu efect de pensulă. Culoarea, care se potrivește perfect cu modelul LEGO Technic la scara 1:8, a fost aplicată de atelierul de vopsele al Automobili Lamborghini.

Într-o primă dezvăluire virtuală de la LEGO Group, modelul a fost reconstruit într-un atelier LEGO virtual pentru a le oferi entuziaștilor și iubitorilor de LEGO șansa de a se apropia și de a cunoaște versiunea pe scară largă. Spectatorii își pot îndeplini visele urcându-se la volanul ediției la scară 1:8 înainte de a fi “transformat” împreună cu modelul în replica pe scară largă dezvăluită astăzi. Pot sta virtual pe scaunul șoferului și pot auzi impresii de la designerii Automobili Lamborghini și LEGO Group care au făcut din acest model o realitate.

Vezi şi: (video) Creaţie incredibilă! Bugatti şi LEGO au făcut un Chiron de dimensiuni reale şi care mai poate şi merge

Vezi şi: (foto) După Bugatti, şi McLaren a făcut o maşină din LEGO la scară 1:1. Doar că nu poate merge

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/