(video) Oferta Mansory pentru noul Porsche Taycan

Mansory a pregătit o ofertă de personalizare pentru Porsche Taycan. Aceasta este valabilă pentru toate versiunile sedanului fastback şi include trei domenii diferite în care atelierul de tuning s-a implicat.

Aspectul elegant-sportiv și, în același timp, puternic-dinamic al modelului Taycan este accentuat de jur împrejur datorită numeroaselor părţi suplimentare realizate din fibră de carbon forjată. Acestea au fost testate în tunel eolian şi au proprietăţi aerodinamice reale. Alte variante de texturi pentru fibra de carbon sunt de asemenea disponibile la cererea clientului.

Materialul nobil și excepțional de ușor este, prin urmare, utilizat pentru prizele de aer frontale, splitter şi aripile laterale ale barei de protecţie, în zona farurilor, pe pragurile laterale, pe oglinzile retrovizoare, ca o bandă laterală suplimentară pe portierele frontale și pentru spoilerul retractabil de pe hayon.

Capota este făcută în întregime din fibră de carbon, vopsită în culoarea caroseriei sau cu textura lăsată la vedere, la alegere. Partea inferioară a barei de protecţie, care include şi difuzorul de aer, este la fel fabricată din carbon forjat. Există în două versiuni, cu sau fără o a treia lumină de frână integrată în centrul difuzorului.

Oferta de jante include un model Y.5 care măsoară 10 x 22 inci (față) și 11.5 x 22 inci (spate). Sunt turnate dintr-o singură bucată de aliaj uşor, iar spițele sale înguste permit, de asemenea, disiparea optimă a căldurii generate de frâne și subliniază și mai mult dinamica combinației de roți și anvelope. Alternativ, aceleaşi jante sunt valabile cu un finisaj polişat cu diamant şi pot fi vopsite în orice culoare la alegere, precum şi etrierele de frână, indiferent de sistemul de frânare instalat.

Ca de obicei cu fiecare program de personalizare Mansory, interiorului i se acordă o importanță și o atenție deosebită. În funcție de dorințele clientului, întregul interior este retapițat și acoperit cu cea mai fină piele pe fiecare componentă posibilă. În plus, toate cusăturile pot fi schimbate în culori individuale, inclusiv în cea a caroseriei. Diferite incrustări de carbon, un volan sport din piele-carbon, covorașe și un set de pedale din aluminiu – toate cu sigle Mansory discrete – completează rafinamentul interiorului și setează alte accente vizuale.

La capitol tehnic nu se anunță deocamdată modificări.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/