fbpx

„Folosesc imaginea Maiei Sandu prin promovarea minciunilor”: PAS, după ce BECS a depus o contestație la CEC

După ce blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a depus o contestație la CEC în care afirmă că Partidul Acțiune și Solidaritate foloseşte imaginea preşedintei Sandu în campania electorală, PAS afirmă că socialiștii s-ar folosi de fapt de imaginea președintei Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Socialiștii, neavând soluții pentru cetățeni, sunt cei care folosesc imaginea președintelui, prin promovarea minciunilor despre ea de dimineață până seara. PAS va continua programul de salvarere a Republicii Moldova de hoți și de corupți, propus de Maia Sandu la prezidențiale și pentru care a primit votul unui milion de cetățeni”, a declarat purtătoarea de cuvânt a PAS cu referire la acuzațiile BECS.

Menționăm că, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a depus la CEC o contestație contra PAS. Formațiunea este acuzată că ar utiliza imaginea Maiei Sandu în campania electorală.

Membrii blocului menționează că printre folosite de PAS în cadrul acțiunilor de promovare se numără „Maia Sandu și PAS”, „partidul condus de Maia Sandu” și „Guvernul Maia Sandu a început schimbări spre bine”.

Așadar, concurentul electoral amintește că nu pot fi folosite resurse administrative în cadrul procesului.

De asemenea, în document se menționează că PAS a utilizat imagini în care este prezentă și Maia Sandu. Potrivit blocului, aceste informații se conțin într-un material destinat agitației.

Articole asemănătoare

Back to top button