Usatîi, supărat pe partidele prietene, pentru sondajele „făcute cum visează”: Eu aș putea folosi toate tunurile, pentru că victoria voastră deja devine o dezmăgire

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, acuză pe „partidele care luptă contra răului comun” că comandă sondaje politice făcute. Acesta susține „că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele”.  

Foto: UNIMEDIA

Dragi prieteni din partidele care luptăm contra răului comun - dacă mai comandați sondaje făcute așa cum visați voi și precum beau executorii, eu aș putea folosi toate tunurile, dar partea bună e că eu mă informez, inclusiv, din sondajele voastre interne, care arată că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele.

Și doi - sondajele de anul trecut ale lui Dodon și ale Maiei tot arătau că voi obține cu vreo 10 la sută mai puțin decât am acumulat, așa că nu vă credeți voi mai deștepți decât poporul, vremurile s-au schimbat!”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.  

Potrivit datelor sondajului realizat de Comunitatea WatchDog.MD și Institutul de Politici Publicedouă formațiuni ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri anticipate pentru forul Legislativ, iar alte două se înghesuie la scara pragului electoral.

66,3% dintre cei intervievați sunt absolut siguri că se vor prezenta la următoarele alegeri, dacă ele ar fi avut loc duminica viitoare. 18,2% sunt cei care spun că sunt siguri, 7% sunt cei care spun că probabil nu s-ar prezenta, iar 3,6% sunt cei care spun că sigur nu s-ar prezenta la scrutinul de pe 11 iulie.

Astfel, noul legislativ ar fi format din două formațiuni: PAS și BECS.


Pub