Rusia: Un moldovean, reținut, după ce alături de un amic, au snopit în bătaie un bărbat apoi i-au dat foc

Doi bărbați, unul fiind originar din Republica Moldova, au fost reținuți, după ce ar fi bătut un bărbat, iar după i-au dat foc. Incidentul s-a produs în orașul Sankt Petersburg din Rusia, acum 2 zile, scrie presa locală. Victima se află în stare gravă la spital.

Foto: moika78.ru

Totul s-ar fi întâmplat pe 6 iunie. Victima, originar din Uzbekistan, în vârstă de 42 de ani, a fost adusă la spital cu mai multe arsuri și urechea parțial ruptă, de un prieten. Acesta a mărturisit că a fost bătut, apoi stropit cu benzină, iar ulterior agresorii i-au dat foc. 

Oamenii legii au stabilit că victima a fost incendiată în satul Aleksandrovskoye, pe șoseaua Volkonskoye. În timpul inspecției la fața locului au fost luate amprente, urme de la încălțăminte, haine care aveau urme de ceva cu o culoarea maro și niște lame.

Peste o zi, cei doi suspecți au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi un moldovean în vârstă de 27 de ani și un bărbat originar din Tadjikistan. Oamenii legii au inițiat un dosar pentru vătămare intenționată gravă corporală.


Pub