09:30:37 25.04.2024
Stiri

Fost premier: „Blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele ZBATERI. Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice. Pe Dodon îl așteaptă timpuri mai grele...”

Actualitate 09.06.2021 12:58 Vizualizări2524 Autor: Ziarul National
Fost premier: „Blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele ZBATERI. Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice. Pe Dodon îl așteaptă timpuri mai grele...”


„Nici măcar nu știam că Voronin mai poate merge singur! Credeam că după eșecurile politice și traumele generate de fuga lui Plahotniuc s-a retras în singurătate și meditație. Se vede, însă, că Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice și îl scoate în față, precum nepoții care-l așezau în geam pe bunicul mort pentru a-i încasa pensia”.

Declarația a fost făcută de fostul premier Vlad Filat, după ce comunistul Vladimir Voronin a afirmat aseară, la un post de televiziune controlat de socialiști, că PAS ar fi același PLDM.

Potrivit lui Filat, socialiștii, iar acum Voronin, încearcă să o atace pe Maia Sandu prin intermediul său.

„Lipsiți de imaginație și argumente, socialiștii continuă să facă din persoana mea un subiect al atacurilor la adresa președintelui Maia Sandu. După Dodon și alți lachei din PSRM, a venit rândul lui Vladimir Voronin să mă atace. Cred că blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele zbateri ale unei lumi ce și-a încheiat viața și care, din păcate nu a generat nimic bun”, a spus fostul lider al PLDM.

Acesta a amintit că atât în timpul lui Voronin, cât și al lui Dodon, R. Moldova a fost izolată, sărăcită.

„Și mai ales, în cazul ambilor, statul a fost capturat și nenorocit. Voronin și Dodon reprezintă doar trecutul, iar atacurile lor reprezintă doar disperarea unor oameni ce se îndreaptă ușor, ușor spre coșul istoriei, iar în cazul lui Dodon și spre timpuri mai grele...”, a conchis Filat.

„PAS azi așa se numește Partidul Acțiune și Solidaritate. Doamne ferește, așa acțiune, dar acesta e PLDM, iar în spate stă Filat. Cine conduce țara – Filat. Să ne spună ce vor, să îmi pună plumb, conduce cu țara Filat și fraierii lui”, a declarat Voronin la NTV Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md