Președinta Curții Constituționale, Domnica Manole, este vizată într-un control inițiat de Agenția Națională de Integritate

domnica manole

Președinta Curții Constituționale este verificată de Agenția Națională de Integritate. Acest lucru s-a întâmplat după ce deputatul socialist Grigore Novac a depus o sesizare privind încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese.

„Într-o scrisoare oficială din partea ANI, am fost informat că, urmare a sesizării mele, a fost începută procedura de control privind încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese. Mai exact, este vorba de situația cînd Domnica Manole, în calitate de judecător și președinte al Curții Constituționale, a participat și a luat decizie într-un subiect care o viza pe ea personal”, a scris Grigore Novac pe pagina sa de Facebook.

Facebook/Grigore Novac

Informația a fost confirmată pentru presă și de purtătoarea de cuvânt a ANI. Aceasta a menționat că procedura de control este în derulare și dacă se va constata încălcare, va fi emis un comunicat de presă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente