Cinci aplicații utile pentru telefon în 2021

aplicatia-metro-produse-online

Anul 2021 este marcat printr-o profundă și rapidă digitalizare, iar acest lucru ne permite eficientizarea unor procese uzuale, relevante, de care depinde confortul nostru direct. Printre activitățile noastre de bază se strecoară și astfel de acțiuni precum mersul la cumpărături, contorizarea bugetului sau planificarea meniului zilnic. Poate că sună ușor banal, dar, în realitate, utilizarea instrumentelor digitale pentru aceste procese permite obținerea unor rezultate rapide cu economie de timp, resurse financiare și de energie. Prin urmare, iată cinci aplicații utile pentru smartphone-ul tău pe care să le utilizezi cu mare încredere.

Aplicația mobilă METRO – garanția unor cumpărături organizate

Rețeaua de magazine METRO Cash&Carry vine cu o inovație în sfera produselor digitale, lansând aplicația METRO COMPANION. Pentru toți cei care fac frecvent cumpărături în această rețea, este lucru știut că trebuie să ai cardul clientului, deoarece acesta îți permite să obții reduceri preferențiale la diferite categorii de produse, atât angro, cât și cu ridicata.

De cele mai dese ori, clienții ajungând la casă depistează lipsa cardului, fapt neplăcut, care de cele mai dese ori se finalizează cu împrumutul unui card străin. Pentru a rezolva această situație a fost creată aplicația METRO Companion. Aceasta presupune prezența cardului de client în varianta virtuală și accesul la el în orice moment.

În plus, această aplicație are și câteva posibilități suplimentare. De exemplu, poți face liste de cumpărături pentru a ști sigur ce să iei din magazin. Tot acolo poți găsi și cataloagele METRO cu ofertele curent, ceea ce îți oferă acces la prețuri promoționale zi de zi. Și unul dintre elementele cele mai importante, în aplicație sunt stocate toate facturile clientului pentru produsele online METRO sau offline.

Aplicația MINT pentru gestiunea bugetelor

Este important nu doar să stochezi informația, ci și să o gestionezi corespunzător. Deci poți utiliza aplicația MINT pentru a vedea cum bugetul tău este cheltuit, care sunt aspectele problematice și unde se cere o abordare mai optimizată. Aplicația este destul de intuitivă, comodă în utilizare și versatilă.

Aplicația LISTONIC – aliatul organizării tale

Dacă ești o persoană care-și dorește să organizeze eficient activitățile diurne, dar și să implice activ alți membri ai familiei, atunci aplicația LISTONIC este ceea de ce ai nevoie. Poți crea liste cu activități, să incluzi comenzi vocale și să le partajezi cu cei dragi pentru a economisi timp și energie. În plus, LISTONIC este comodă în utilizare și îți permite actualizarea listelor zi de zi.

Aplicația TODY – aliatul casei tale curate

Fiind concepută pentru a te ajuta în curățenia ta zilnică, aplicația TODY îți permite să organizezi curățenia ta zilnică, astfel încât să le reușești pe toate. Respectiv, aceasta îți permite să împarți casa pe zone și să le cureți zi de zi, câte puțin pentru a menține curățenia de ansamblu. Este un instrument comod, motivant și ușor de folosit, astfel încât să transformi corvoada curățeniei într-o activitate ușoară.

Aplicația Headspace – meditează oricând, oriunde

Și da, unul dintre aspectele vitale ale unei zile productive este meditarea și odihna, iată de ce nu uita să incluzi în programul tău aplicația Headspace. Chiar și atunci când faci cumpărături, ordine în casă sau gătești o poți folosi pentru a-i oferi minții un răgaz.

Indiferent de ce aplicații alegi, nu uita că poți găsi produsele necesare pentru alimentația și casa ta, fără a face găuri în buget, direct în magazinele METRO din Chișinău.

METRO – calitate zi de zi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente