image
Sursa foto: Getty Images

Novak Djokovic s-a salvat la Roland Garros. Meci incredibil cu Musetti, care a condus cu 2-0 la seturi

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a avut de furcă în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, cu italianul Lorenzo Musetti, locul 76 ATP.

Cu o evoluţie extraordinară, jucătorul de 19 ani a făcut spectacol în primele două seturi disputate cu titratul tenismen sârb. Musetti a câştigat ambele seturi cu 7-6, primul tie-beark la 7, al doilea la 2.

Apoi, italianul a avut o cădere neaşteptată, fără să arate vreo accidentare, şi pe teren a rămas un singur jucător, Djokovici, care s-a impus în următoarele două seturi cu 6-1, 6-0.

În decisiv, Musetti s-a retras la 0-4, invocând o accidentare la muşchii inghinali, după trei ore şi 27 de minute de joc.

În faza următoare, Djokovici va evolua cu un alt italian, Matteo Berrettini, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 9.

Tot luni, în optimi, argentinianul Diego Schwartzman, locul 10 ATP şi cap de serie numărul 10, l-a învins, cu 7-6 (9), 6-4, 7-5, pe germanul Jan-Lennard Struff, locul 42 ATP, după un joc de trei ore şi două minute.

Schwartzman va juca în sferturi cu spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP, sau cu italianul Jannik Sinner, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 18.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: