Partidul „Puterea Oamenilor” a fost înregistrat de CEC în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat astăzi Partidul Politic „Puterea Oamenilor” în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Foto:

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

„Vreau din start să fie clar – noi nu venim să dezbinăm și noi nu ne vom construi imaginea de concurent electoral, aruncând noroi. Noi vrem să dezvoltăm o societate educată și informată. O societate care se respectă colectiv, dar și individual. Iar asta nu e posibil atunci când în jur sunt doar speculații, acuze și divizare. Noi suntem ferm convinși că 30 de ani sărăcia s-a cuibărit adânc în caracterul nostru și asta ne dictează multe din decizii.  Educația a rămas la sapă de lemn și celor care ne-au condus le convine asta. 

Pandemia ne-a arătat încă o dată că pe lângă sistemul medical, cel educațional este unul din cel mai vulnerabil. Pandemia a accentuat vulnerabilitatea copiilor, iar sistemul de educație i-a lăsat pe mulți din ei în urmă. Calitatea cunoștințelor a scăzut pentru toți, dar cel mai mult au de suferit copiii din familiile nevoiașe. Noi vom lupta ca toți copiii să fie auziți, TOȚI, pentru că toți trebuie să aibă oportunități”, a menționat liderul formațiunii, Ruslan Codreanu.

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

Primii 10 candidați de pe lista PPO sunt:
1.Ruslan Codreanu
2. Mihai Stratulat
3. Irina Revin
4. Ala Bulgaru
5. Radu Podolean
6. Inga Catlabuga
7. Marin Zavalidrov
8. Ruslan Vasilică
9. Cristina Temizkay
10. Petru Socolan

Partidului Puterea Oamenilor este un partid politic fondat la data de 18 Martie 2021. Partidul este dedicat construirii unei societăți corecte și drepte, în care beneficiile progresului sunt răspândite pe scară largă tuturor.

Partidul „Puterea Oamenilor”, condus de Ruslan Codreanu, a depus pe 2 iunie, actele la CEC pentru a fi înregistrat la cursa electorală din vară. În total pe listă sunt 57 de candidați.


Pub