Igor Dodon vrea un răspuns oficial de la SIS pe „filarea cerută de Maia Sandu”: Să confirme sau să infirme. Directorul SIS eu l-am numit, dar ei rapid schimbă chipiurile

Liderul socialiștilor, Igor Dodon se va adresa cu o solicitare oficială Serviciului de Informații și Securitate pentru a primi un răspuns clar privind informațiile că mai mulți lideri politici, în special membri ai Partidului Socialiștilor, „ar fi urmăriți și interpretați de ofițeri, la indicația șefei statului”.

Foto: Captură

„Am să mă adresez în mod oficial la SIS să confirme sau să infirme faptul că filează liderii politici și în special membri PSRM.

Noi avem informație clară că SIS anume asta și face.

Am să cer o scrisoare cu răspuns oficial: Cu respect, către Igor Dodon sau fără respect… Directorul SIS eu l-am numit, dar ei repede își schimbă chipiurile”, a declarat Igor Dodon la Interviul Săptămânii de la Primul în Moldova.

Serviciul de Informații și Securitate a negat acuzațiile făcute de liderul PSRM, Igor Dodon, precum că „la 2-3 zile Maia Sandu primește un raport detaliat” despre membrii PSRM și alți lideri politici. „Spre regret, SIS este frecvent utilizat de către diverși actori politici sau lideri de opinie în retorica lor, fără ca aceștia să cunoască esența activității Serviciului, precum și procedurile respectate de instituție”, a menționat SIS.


Pub