Igor Dodon: Cei care au mers cu proteste acasă la mine, au atacat familia sunt bâta PAS-ului. Pentru așa acțiuni se dă la bot!

Președintele Partidului Socialiștilor critică dur acțiunea de protest a membrilor Alianței pentru Unirea Românilor, organizată ieri la poarta casei sale. Igor Dodon spune că s-au depășit liniile roșii, iar pentru atac asupra familiei, „pur bărbătește se dă la bot”.

Foto: Captură

„Eu eram la Bălți, când soția mi-a trimis un video cum idioții aceștia au venit să protesteze acasă la mine, unde este soția mea, copiii mei. Pentru asta, bărbătește vorbind, se bate botul. De ce să vii acasă să strigi că tatăl tău e așa sau așa? 

Cum se va simți Munteanu, de exemplu, care are 5 fete acasă, dacă eu aș veni la el acasă, cu garda tânără, și aș striga una alta?

Aceștia sunt bâta celor din PAS, ei vor să fie curați și au găsit astfel de idioți care sunt gata să treacă aceste linii roșii.

Eu niciodată nu am trecut aceste linii roșii, niciodată nu am atacat familia, soția nimănui.

Dar, dacă ei sunt idioți, noi nu vom coborî la acest nivel să mergem să speriem copiii, soțiile. Dar, pur bărbătește, pentru asta se bate botul”, la Interviul Săptămânii de la Primul în Moldova.

Membri AUR au protestat ieri la sediul PSRM, după care au mers acasă la Igor Dodon, unde și-au continuat acțiunea de protest.


Pub