Principală  —  Advertoriale   —   Farmacia Familiei continuă Campania de…

Farmacia Familiei continuă Campania de fapte bune și te îndeamnă: „Ajută-ne să avem grijă de ei!”

La începutul lunii aprilie, Farmacia Familiei a lansat campania „Donează împreună cu noi”, cu sloganul „Ajută-ne să avem grijă de ei! Donează un produs, iar noi înmulțim faptele bune!”. Primele rezultate ale campaniei deja s-au făcut văzute, iar faptele bune continuă și mai departe.

12 familii deja au reușit să beneficieze de produse de îngrijire în cadrul acestui proiect.

„Pentru că binele se face doar alături de oameni buni, gestul fiecărui din voi a inspirat și pe alții să doneze. Vrem să vă mulțumim că ați donat, v-ați implicat și ați contribuit la o viață mai bună a acestor Oameni.”

Farmacia Familiei

Campania continuă și în luna Iunie, iar reprezentanții rețelei de farmacii te îndeamnă să rămâi la fel de implicat și să te alături faptelor bune.

„Cumpără produse de îngrijire (pentru maturi sau copii) și lasă-le în coșul pentru donații, iar noi, vom dubla numărul de produse acumulate.”

Farmacia Familiei

Poveștile familiilor sunt diferite, dar toate pline de tristețe și dorință spre o viață mai bună. Vezi AICI poveștile familiilor care sunt în așteptarea ajutorului tău.

„Cu fiecare produs donat, putem face lumea mai frumoasă, putem aduce un zâmbet acolo unde lipsește, putem contribui la o viață mai bună. Tu poţi contribui la crearea unei vieţi mai bune pentru persoanele aflate în dificultate.”

Farmacia Familiei
*Acesta este un articol publicitar