image
Sursa foto: Profimedia

Cadavrul unui copil dispărut anul trecut în Canalul Mânecii, găsit pe o plajă din Norvegia

Trupul unui copil kurd de 15 luni, care a dispărut anul trecut în octombrie în apele din Canalul Mânecii, în timp ce familia sa încerca să treacă din Franța în Marea Britanie, a fost purtat de curenți până pe țărmul norvegian.

Poliția din Norvegia a anunțat, azi, că trupul găsit pe malul de sud-vest al țării, lângă Karmoy, de doi ofițeri în ziua de Anul Nou, este al unui copil, pe nume Artin, care a murit împreună cu patru membri ai familiei când barca în care călătoreau s-a scufundat în octombrie.

Familia kurdă-iraniană încercase să ajungă în Marea Britanie din Franța. Acum rămășițele copilului vor fi transportate înapoi în Iran pentru a fi îngropate, transmite Digi24.

După mai multe luni în care poliția din Norvegia a încercat să indentifice trupul copilului, aceștia au obținut un profil ADN.

Barca ce transporta familia lui Artin s-a scufundat în Canalul Mânecii pe 27 octombrie. Rasoul Iran-Nejad, 35 de ani, Shiva Mohammad Panahi, 35, Anita, 9 ani și Armin, 6, au murit. Familia era din orașul Sardasht din vestul Iranului, aproape de granița cu Irakul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: