AUR s-a lansat în electorală, lângă monumentul deportaților: Un popor niciodată nu va învinge, stând în genunchi

Alianța pentru Unirea Românilor a dat start astăzi campaniei electorale. Lansare a avut loc în scuarul din fața Gării, unde se află monumentul victimelor deportărilor.

Foto: captură

„Toate țările lumii luptă pentru bunăstare, luptă cu corupția, doar că ei știu de unde vin, cine sunt și încotro se duc. Noi nu luptăm nu doar pentru bani și bunăstare, dar pentru neamul și poporul nostru.

Dacă noi nu ne vom trezi la timp, vom intra în Cartea Recordurilor cu cele mai multe denumiri ale limbii române: limba de stat, limba de instruire, moldavă, limba vechilor cazanii”, a declarat, în cadrul evenimentului de lansare, Vlad Bilețchi, lider AUR.

Până în prezent, CEC a înregistrat 11 concurenți electorali. Este vorba despre Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (cu 102 candidați), Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE” (cu 70 de candidați), Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic” (cu 101 candidați), Blocul electoral „RENATO USATÎI” (cu 103 candidați), Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” (cu 102 candidați), Partidul Politic „Șor” (cu 101 candidați), Partidul Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr (cu 101 candidați), Partidul Unității Naționale și Partidul „Democrația Acasă”.


Pub