21:43:30 18.04.2024
Stiri

Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Actualitate 07.06.2021 08:00 Vizualizări2985 Autor: Ziarul National
Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență


Meghan Markle a fost mereu în centrul atenției de când a devenit soția prințului Harry, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre trecutul ei. Mai exact, fostul ei iubit a făcut publice detalii inedite despre relația lor.

Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson, de care a divorțat în 2013. Cinci ani mai târziu, pe 19 mai 2018, ea se căsătorea cu prințul Harry. Acum, însă, la trei ani de la nunta lor, fostul ei iubit din adolescență, Joshua a vorbit despre relația lor.

Joshua Silverstein, un actor din Los Angeles, este cunoscut pentru aparițiile în ”Drop The Mic” și ”The Late Show cu James Corden”. În cadrul unei intervenții într-o emisiune, acesta a mărturisit că a cunoscut-o pe Meghan într-o tabără de vară, pe când aveau 13 ani, însă s-au despărțit înainte să înceapă liceul.

Chiar dacă relația lor nu a funcționat, Joshua și Meghan au rămas prieteni. Ba mai mult, bărbatul a păstrat mereu legătura cu mama ei, Doria Ragland.

Ea s-a apropiat de mine, cred că era o tânără foarte atractivă, avea încredere în ea. Le-a spus prietenilor că o place, eu le-am spus alor mei că o plac. Am devenit iubiți.”, și-a amintit bărbatul.

Acum, Joshua este căsătorit cu Cyntia și au împreună doi copii.

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, pe 19 mai 2018, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md