O companie aeriană low-cost din Abu Dhabi lansează zboruri către Moldova

12_June_wizz_air_abu_dhabi
Foto: rateacabincrew.com

Wizz Air Abu Dhabi este cel mai nou transportator low-cost din Emiratele Arabe Unite, care își extinde aria de zbor. Așadar, începând cu 8 iulie 2021, această companie va opera zboruri către Chișinău, în zilele de marți și sâmbătă, notează Russian Emirates.

Odată cu lansarea zborurilor către Chișinău, rețeaua de rute Wizz Air Abu Dhabi a crescut cu încă 25 de destinații. Anterior, transportatorul low-cost a anunțat lansarea de zboruri noi către Kiev.

Anterior, Departamentul pentru Cultură și Turism din Abu Dhabi a inclus Moldova în lista destinațiilor de călătorie „verzi”. Asta înseamnă că cei care sosesc din această zonă nu vor trebui să stea în carantină 10 zile la sosirea în capitala EAU.

Cu toate acestea, pasagerii vor trebui să aibă un test PCR în ziua sosirii, în a șasea zi și a 12-a zi de ședere. Copiii cu vârsta de cel puțin 12 ani sunt scutiți de această regulă, dacă nu prezintă simptome ale coronavirusului.

„Puteți rezerva bilete pe site-ul oficial sau în aplicația mobilă a transportatorului aerian”, notează Russian Emirates.

Compania aeriană a început să opereze zboruri în ianuarie 2021. Wizz Air Abu Dhabi este o societate mixtă între compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air și Emirati Abu Dhabi Development Holding Company. Flota transportatorului aerian se va baza pe noul avion Airbus A321neo, care poate transporta 239 de pasageri.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente