(video) Mate Rimac şi-a cerut scuze pentru prima încălcare a limitei de viteză cu noul hipercar Nevera

În ultimele ore, în spaţiul online se discută în mod activ un filmuleț în care un potențial cumpărător sau un angajat al Rimac (nu este clar exact cine era la volan) accelerează până la 232 km/h un nou Nevera pe un drum public. Șeful companiei, Mate Rimac, a fost obligat să publice scuze oficiale și a spus că şoferul singur s-a predat poliției.

https://www.youtube.com/watch?v=whT-ZR-wLBw
https://www.facebook.com/mate.rimac/posts/10226240864306578

Mate Rimac a declarat într-o postare pe pagina personală de Facebook că incidentul s-a produs în timpul prezentării noului model potențialilor cumpărători, în Dubrovnik, Croația, și că toți participanții la eveniment au fost avertizați cu privire la necesitatea respectării restricțiilor actuale.

Cu toate acestea, pe şoseaua D-8, un test driver a accelerat fulgerător până la 232 km/h, pe când viteza maximă este limitată în zonă la 90 km/h, iar lăţimea carosabilului nu era una deloc mare.

Șeful companiei auto și-a cerut scuze și a observat că autorul încălcării a chemat el însuși poliția. Pe el îl așteaptă un proces într-o instanță locală, care va decide sancţiunea corespunzătoare.

În acelaşi timp, tânărul antreprenor a menționat că ţara sa, Croația, ar trebui să fie mândră că anume în aceasta a fost dezvoltat hipercarul care a atras atenția lumii întregi. Peste 80 de persoane din întreaga lume au venit la prezentarea noutății. Nevera costă cel puțin 2 milioane de euro şi va exista în doar 150 de exemplare.

Vezi şi: (video) Drag race cu record mondial: Noul Rimac Nevera vs Ferrari SF90 Stradale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/