/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Vecinii interpretului Iurie Sadovnic sunt șocați de cele întâmplate

missing
07 iunie 2021, ora 22:41

Tragedie în lumea muzicii! Cunoscutul interpret de muzică ușoară, Iurie Sadovnic, a încetat din viață, după ce s-ar fi împușcat în cap. Informația a fost confirmată de reprezentanții Poliției Capitalei. Interpretul a fost găsit mort în propriul apartament din sectorul Botanica al capitalei, de către soția sa, care a găsit și un bilet de adio. Vecii sunt șocați de cele întâmplate și au doar cuvinte de laudă pentru maestru.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în această după-amiază. Trupul neînsuflețit al artistului a fost descoperit de către soția acestuia. Femeia le-a spus polițiștilor că soțul ei era singur acasă, atunci când s-a produs nenorocirea. Omenii legii precizează că arma cu care a fost efectuată împușcătura era deținută legal. Interpretul a lăsat și un bilețel de adio, în care se spune că suferă de mai multe boli și că nu vrea să fie o povară.

Vecinii spun că au doar cuvinte de laudă pentru îndrăgitul interpret și sunt șocați de cele întâmplate.

Artistul avea 69 de ani. Pentru activitatea sa de creație, Iurie Sadovnic a fost decorat cu titlul de Artist al Poporului și cu Ordinul Republicii – cea mai înaltă distincție în stat.

A activat ca solist în mai multe formații muzicale, printre care „Contemporanul” și „Bucuria”. Iar în 1983 a fondat formația „Legenda”, care a activat timp de 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram