Ofițerul de la Fulger, Mihail Ursu a ocupat locul trei la Competiția Internațională „FILA”

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a IGP obține noi locuri fruntașe la luptele libere. Agentul Mihail Ursu nu se oprește în a câștiga, după ce la Campionatul Republicii Moldova U 20 la „Lupte libere” a fost premiant al locului I, ieri la Competiția Internațională „FILA” ce s-a desfășurat în capitala României, București, în categoria de 74 kg, Mihail s-a clasat pe locul 3.


Foto:

Învingători ajung doar cei care nu renunţă. Avem toată încrederea în tine Mihail și suntem siguri că cu mândrie reprezinți Republica Moldova, succes și perseverență în continuare!!!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Brigăzii de poliție cu destinația specială „Fulger” a IGP.  

La sfârșitul lunii mai, Ursu Mihail și Daniel Pîrtațchi au luat primele locuri la Campionatul Republicii Moldova la Lupte libere, categoria 74 kg și 125 kg. 

Astfel, pe locul 1, la categoria 74 kg, s-a clasat subofițerul superior Ursu Mihail. La categoria 125 kg, subofițerul superior Daniel Pîrțachi a obținut locul 1 la U 20 și locul III la U 23.


Pub