Cavcaliuc vine cu acuzații în adresa altui candidat PAS: „Voi încă nu v-ați curățit de tot, mai aveți acolo rămășițe și destul de interesante”

Noi dezvăluiri de la liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, acesta vine cu acuzații la adresa unui alt candidat de pe listele electorale ale partidului PAS, Boris Marcoci, consilier în Consiliul Municipal Bălți. Potrivit lui Cavcaliuc acesta ar avea o companie care doar în 2020 a câștigat peste 11 contracte în valoare de cel puțin 53 de milioane de lei pentru reparația drumurilor, dar în realitate nu s-a schimbat nimic. Marcoci nu a comentat deocamdată aceste acuzații.

Foto: UNIMEDIA

„Voi încă nu v-ați curățit de tot, mai aveți acolo rămășițe și destul de interesante, sper că până pe data de 11 când o să vă permită legislația să mai faceți modificări pe listă să mai revizuiți odată și să mai curățați lista că nu aș vrea eu să ies cu alte informații și să mai spun acolo cine și ce consumă și câți de integri sunteți, dar dacă nu o să vă curățați voi până ce o să vă permită legislația eu am să ies și o să mai spun. Societatea noastră trebuie să cunoască că cei care se dau sfinți ei nu au dreptul să ne dea nouă lecții de viață atâta timp cât ei sunt murdari, atâta timp cât ei sunt narcomani, bandiți, fac parte din grupări criminale și fac contrabandă de spirt”,  a declarat Cavcaliuc. 

Potrivit liderului PACE, pe Boris Marcoci este și un dosar penal pentru delapidări de bani din bugetul de stat. 

„Partidul foarte cunoscut cu filtrele, aveți un candidat despre care am vorbit ieri la o emisiune care până în urechi este implicat în crime economice, delapidări de fonduri de zeci de milioane de lei din bugetul de stat, licitații trucate și tot ce înseamnă ilegalități în țara asta care are o cauză penală pornită împreună cu compania sa și pe primăria din care au delapidat bugetul de zeci de milioane de lei și tace ca peștele în apă. Vă sfătui să conectați filtrele triple să îl verificați pe candidatul dumnevoastră din zona de nord a Republicii Moldova până a vă permite legislația să faceți ultimele modificări pe listă”, a menționat Cavcaliuc într-un live pe Facebook. 

Anterior, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat electoral, pe locul 8 pe lista unui partid, ar fi fost prins în 2016 cu droguri pe aeroportul din Chișinău. Acesta nu a oferit un nume și a dat un ultimatum partidelor, deja înscrise la CEC pentru a ieși public și dezvălui numele acesteia.

După câteva zile, jurnalista Nata Albot a anunțat că se retrage din lista candidaților la funcția de deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate, după scandalul legat de marijuana cu care a fost surpinsă la aeroport.

Ulterior, un document care ar confirma faptul că jurnalista Nata Albot, care se regăsește în lista PAS la anticipate, ar fi candidata prinsă cu droguri pe aeroportul din Chișinău în 2016 a apărut astăzi pe un canal de Telegram. Solicitată de UNIMEDIA, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP a confirmat veridicitatea actului.

Nata Albot a povestit că a fost vorba despre un pachet de țigări, care a ajuns la ea în buzunar întâmplător.


Pub